VŠECHNA DALEŠICKÁ PIVA
VYRÁBĚNÁ V PRŮBĚHU ROKU:

Osvald 10%
světlé výčepní pivo

Osvald je světlé výčepní pivo, které je chmeleno deseti českými chmely, jejichž odrůdy jsou běžně pěstovány napříč českými a moravskými chmelnicemi. Pojmenované je po významném pěstiteli chmele z období první republiky Karlu Osvaldovi.

Slady: moravský humnový, karapils, Chit Malt.

Chmely: Žatecký poloraný červeňák, Saaz late, Sládek, Kazbek, Bohemie, Harmonie, Premiant, Rubín, Agnus, Vital.

Obsah alkoholu: 4 % obj., doba zrání: 3–5 týdnů, hořkost 35 IBU.

Dalešická jedenáctka
světlý ležák 

Vlajková loď Dalešického pivovaru, nejoblíbenější pivo našich zákazníků. Vyznačuje se vyváženou plnou chutí moravského humnového sladu a jemnou hořkostí aromatických žateckých chmelů. Pivo, jehož nejlepší vlastností je vysoká pitelnost.

Slady: moravský humnový, karapils, mnichovský.

Chmely: Premiant, Sládek, Žatecký poloraný červeňák.

Obsah alkoholu: 4,5 % obj., doba zrání: 4–6 týdnů, hořkost 33 IBU.

Hořká 12
světlý ležák premium 

Vysoká dávka čistě žateckých chmelů propůjčuje tomuto pivu hořkost, která je vyvážena plným sladovým tělem.

Slady: moravský humnový, Chit Malt, mnichovský, RED X.

Chmely: Vital, Bohemie, Žatecký poloraný červeňák.

Obsah alkoholu: 5 % obj., doba zrání: 6–8 týdnů, hořkost 45 IBU.

Dalešické májové 13%
silné světlé pivo

Světlé pivo temně zlaté barvy, plné sladové chuti s jemnou vůní a příjemnou hořkostí žateckého chmele. Pro výrobu používáme tři druhy ječných sladů, čímž Dalešické májové získává složitější chuť, ve které je rozhodně co hledat. 

Slady: moravský humnový, mnichovský, karamelový 100.

Chmely: Sládek, Žatecký poloraný červeňák.

Obsah alkoholu: 5,3 % obj., doba zrání: 6–8 týdnů, hořkost 33 IBU.

Fledermaus 13%
silné tmavé pivo

Tmavé pivo temně rubínové barvy, plně rozvinuté chuti speciálních sladů, bez známky připálenosti se sladovým aroma, vyšší hořkostí a bez přílišné nasládlosti tmavých piv.

Slady: moravský humnový, mnichovský, karamelový 100, special X, Carafa III.

Chmely: Sládek, Žatecký poloraný červeňák.

Obsah alkoholu: 5,3 % obj., doba zrání: 6–8 týdnů, hořkost 33 IBU.

 

OCENĚNÍ:

 
TOP50_pivovar.jpg

Pivní pečeť 

Cena udělovaná každoročně v rámci Mezinárodního pivního festivalu - jedné z největších a nejprestižnějších degustačních soutěží v České republice.

Pivo České republiky

Každoročně pořádaná soutěž při červnových Slavnostech piva v Českých Budějovicích. 

Jarní cena českých sládků 

Mezinárodní degustační soutěž piv kterou pořádá Pivovarský dvůr Zvíkov ve spolupráci s Českomoravským svazem minipivovarů o. s.

Pivo, Bier & Ale, výroční ceny České a moravské pivovarnické akademie
+ Národní degustační soutěž o nejlepší pivovar 

Regionální potravina